Termes i condicions d’ús

Els productes i serveis que ofereix RECURSOS DOCENTS en aquesta pàgina web són recursos online, materials didàctics imprimibles i càpsules formatives. Tots els recursos estan adreçats a docents i persones relacionades amb el món de l’educació.

Els productes i serveis es poden contractar a través de la subscripció mensual, anual, i alguns productes es poden adquirir a través de compres individuals.

Procés de subscripció

Per adquirir els nostres recursos a través de la subscripció mensual o anual, has d’accedir a la nostra web: www.recursosdocents.com

Les subscripcions són personals, individuals i intransferibles, quedant prohibit l’ús compartit de la mateixa. Per tant, queda prohibit compartir la llicència d’accés a la subscripció, sota advertència d’incórrer en un delicte contra la propietat intel·lectual de l’art. 270 del Codi Penal.

Per fer la subscripció a través de la pàgina web WWW.RECURSOSDOCENTS.COM es demanaran dades personals bàsiques, s’escollirà el nivell de subscripció, i posteriorment al pagament, es generarà un usuari per accedir automàticament a tots els recursos que pertanyen a la subscripció escollida.

Preus i formes de pagament

La subscripció només es pot adquirir a través de la pàgina web www.recursosdocents.com i pagar-la a través de la passarel·la de pagament de mateixa web. L’única forma de pagament admesa és mitjançant targeta de crèdit o dèbit.

Els preus inclouen I.V.A., de manera que si fa falta una factura amb les dades de facturació, ens

El cicle de facturació serà mensual o anual, en funció del nivell de subscripció escollit, i es farà de manera recurrent el mateix dia, durant un mes exacte o bé un any exacte.

Incidències

En el cas de observar o patir alguna incidència del nostre producte o servei, o no rebre les poder accedir als recursos contractats, demanem ens ho feu saber a la següent adreça electrònica: info@recursosdocents.com i treballarem per solucionar el problema.

Dret a desistiment

L’usuari es podrà donar de baixa en el moment que vulgui i fàcilment des de l’apartat del seu perfil de subscripció. Tot i fer la baixa abans de finalitzar el mes o any de subscripció, l’usuari seguirà gaudint dels recursos i serveis fins a vèncer la data de la membresia.

L’import de la subscripció només es retornarà en el cas de no haver accedit ni descarregat cap producte o servei.