Recursos educatius i materials didàctics per a l’aula

Última modificación:

Què fem a Recursos docents?

Com sabeu, el dia a dia a l’aula requereix un gran esforç orientat a gestionar el grup classe, oferir una atenció personalitzada, idear propostes engrescadores per a l’alumnat, promoure la participació i l’aprenentatge significatiu, i molts àmbits i elements més a tenir en compte.

Per aquest motiu, Recursos docents neix amb la idea d’ajudar a la comunitat docent en el seu dia a dia, aportant recursos educatius, estratègies d’aula, materials didàctics, continguts, programacions i situacions d’aprenentatge, propostes innovadores, i moltes idees per tenir orientacions i guies, i poder dedicar els esforços a fer un acompanyament de qualitat als infants.

Etapes educatives i cicles educatius

Els recursos educatius que hem dissenyat i que posem a la vostra disposició, estan dirigits a docents d’Educació Infantil i Educació Primària.

Per a l’Educació Infantil hi trobareu recursos d’aprenentatge, idees i eines educatives dirigides al primer cicle i al segon cicle, és a dir, a l’etapa 0-6.

I per a l’Educació Primària, hi trobareu els recursos, materials i continguts organitzats per cicles educatius i per àrees d’aprenentatge, seguint el model del nou currículum.

Per a les dues etapes, també hi trobareu molts més recursos educatius, com programacions didàctiques, situacions d’aprenentatge, capses d’aprenentatge, projectes, racons d’aprenentatge, etc.

Com funciona la plataforma de recursos docents?

És molt fàcil. Navega per la web, mira els diferents recursos educatius i materials didàctics que hem dissenyat per a cada etapa i cicle educatiu, i fes la teva subscripció segons les teves prioritats.

Podràs accedir a una subscripció mensual, que es renovarà cada mes i en què hi anirem afegint nous recursos didàctics i eines pel teu dia a dia.

O bé, podràs accedir a una subscripció anual, en que tindràs accés exclusiu a tots els recursos educatius i situacions d’aprenentatge TOP, amb la seva programació didàctica i tots els materials didàctics i recursos a punt de fer servir a l’aula!

Tipus de recursos educatius i materials didàctics

Per a l’educació infantil, els recursos educatius estan organitzats seguint l’estructura del nou currículum per a l’etapa d’educació infantil, és a dir, a través dels eixos d’aprenentatge.

I per a l’etapa d’educació primària, els materials i continguts didàctics es presenten per cicles educatius i per àrees d’aprenentatge.

També hi ha un espai dedicat a més eines i recursos per a docents, com eines d’avaluació, idees i dinàmiques d’educació emocional, estratègies de gestió d’aula, ebooks i càpsules formatives, etc.

Tipus de subscripció

Hi ha diferents opcions per accedir als recursos educatius i a tots els materials didàctics.

Pots fer la subscripció mensual, a través de la qual podràs accedir a gran part de recursos educatius, i en la que cada mes tindràs accés a nous materials didàctics. Aquesta subscripció no inclou programacions didàctiques ni situacions d’aprenentatge.

També pots apuntar-te a la subscripció anual, en la que tindràs accés il·limitat a tots els materials didàctics, programacions, situacions d’aprenentatge, recursos educatius, etc.

I finalment, si només vols tenir accés a un únic recurs educatiu o material didàctic, el podràs comprar de manera individual.

Així que ja ho saps! T’animem a provar-ho, doncs n’estem segures que els materials didàctics i els recursos educatius que presentem t’agradaran i et seran d’allò més útils pel teu dia a dia!